Фондот за Западен Балкан (WBF) го објави првиот повик за регионални проекти

Вкупниот фонд за проекти е во износ од 230000 евра, а крајниот рок за пријавување е 22-ри декември 2017 година. Воедно, граѓанското општество и другите непрофитни организации се подобни и се охрабруваат да аплицираат.

Прочитај повеќе

Отворен повик за аплицирање на десеттото издание на проектот ЛИДЕР

Македонија2025 го отвори повикот за аплицирање на десеттото издание на проектот ЛИДЕР. Рокот за аплицирање е 31-ви март, 2017 година.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива