Национална конференција:„Градење култура на соживот“

Национална конференција „Градење култура на соживот: соработка помеѓу граѓанските организации и локалната самоуправа како фактор за развој на меѓуетничкиот дијалог“, на 18-ти октомври 2016, Скопски Саем – Бизнис Сала, Скопје.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива