Завршна конференција на проектот „Заедно за успех“

На 19-ти декември со почеток во 11:00 часот во хотелот „Холидеј Ин“ во Скопје (сала Милениум 2) ќе се одржи завршната конференција на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“, финансиран од Европската унија.

Прочитај повеќе

Локални акции за подобра социо-економска состојба на младите во Република Македонија

Детали за десетте поддржани локални проекти преку грантовата шема на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“, сите финансирани од Европската унија.

Прочитај повеќе

Објавени добитниците на грантови во рамки на конкурсот на Мрежата за поддршка на млади претприемачи

Конкурсот за доделување грантови за финансирање на програми и проекти на граѓански организации во областа на претприемништвото за млади за 2015 година, беше објавен на 3-ти април 2015 година од страна на Мрежата за поддршка на млади претприемачи.

Прочитај повеќе

Мрежата го промовираше Акцискиот план и одржа инфо сесија за отворениот Конкурс за доделување грантови

На 15-ти април 2015 година (среда) со почеток во 12:00 часот во Конгресниот центар на Скопски саем, Мрежата за поддршка на млади претприемачи (YES Network) го промовираше Акцискиот план и одржа информативна сесија за тековниот Конкурс за доделување грантови на граѓанските организации.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива