Учествувајте на трибината: Локална стратегија за претприемачко учење за Општина Кисела Вода

Утре, 20-ти август 2015-та година (четврток), со почеток од 9:45 часот, во големата сала на Општина Кисела Вода ќе се одржи трибината на која Општина Кисела Вода и Волонтерскиот Центар Скопје ќе ја претстават првата локална стратегија за претприемничко учење во Република Македонија.
 
Овој проект е еден од деветте поддржани проекти на граѓанските организации преку Мрежата за поддршка на млади претприемачи, финансирани од фондови на Европската Унија.

Категории

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива