Информативни сесии за отворениот повик IPA Civil Society Facility 2015

Канцеларијата на Европската Делегација Ве поканува на инфо сесија за повикот за поддршка на граѓански организации во рамки на програмата IPA Civil Society Facility 2015 под референтен број EuropeAid/151569/DD/ACT/MK. 

Делегацијата на Европската Унија ќе организира три инфо сесии во месец април 2016 година и тоа: 

11.04 - Кочани (локација: Oпштина Кочани од 11:00 до 13:00 часот)
12.04 - Скопје (локација: ЕУ Инфо Центар од 14:00 до 16:00 часот)
13.04 - Битола (локација: Општина Битола од 12:00 до 14:00 часот)

Категории

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива