Повик за учесници во проектот „Младински лидерски иницијативи“

Здружението на граѓани „Младите можат“ од Скопје, објавува можност за сите млади (од 17 до 22-годишна возраст) од земјата, да се вклучат во проектот „Младински лидерски иницијативи“, кој опфаќа седумдневен лидерски камп и тримесечен период за имплементирање на иницијатива.
 
Целта на проектот е развивање на лидерскиот потенцијал кај младите, како и поттикнување на општествени промени преку примена на младински активизам.
 
Рокот за аплицирање е до 15.04.2016 (23:59 часот).
 
Тука може да прочитате повеќе информации за повикот:
http://youthcan.org.mk/povik-mladinski-liderski-initsijativi/

Категории

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива