Повик до граѓанските организации за менторство

Фондацијата за развој на локалната заедница – Штип во партнерство со Институт за развој на заедницата (ИРЗ) – Тетово и АЛКА – Скопје го спроведува проектот „Силни граѓански организации за позитивни социјални промени“ финансиран од Европската Унија.

Во рамките на проектот ќе се селектираат 16 граѓански организации кои ќе се вклучат во серија на обуки и менторство за јакнење на нивните капацитети. 

Доколку имате интерес за програмата пополнете пријава и испратете ја најдоцна до 15.09.2017. Пријавата и сите други важни детали се достапни на: http://irz.org.mk/strong-csos/

Категории

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива