Повик за апликации за грантови за стратешка поддршка за граѓанските организации

Објавен е повик за грантови за стратешка поддршка на граѓанските организации во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество во Македонија.
 
Целта на овие грантови е да се поддржат граѓанските организации, вклучително и тинк-тенк организациите, кои работат во неколку приоритетни области, вклучително на локален економски развој.
 
Целосниот повик и документите за аплицирање се достапни на:
http://metamorphosis.org.mk/aktivnosti_arhiva/baranje-za-aplikacii-za-grantovi-za-strateshka-poddrshka-rfa-cep-ssg-02/
 
Краен рок за аплицирање е 31-ви октомври 2017, 16:00 часот.

Категории

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива