Покана на промотивен настан за проектот „Поддршка за вработување на млади“, 15.08.2017 (вторник), ЕУ инфо центар

Агенцијата за вработување на Република Македонија во рамки на постојната имплементација на проектот „Поддршка за вработување на млади“ финансиран од Европската унија, организира промотивен настан (линк до Фејсбук настанот) на кој ќе се промовираат можностите за: Локација ЕУ инфо центар, улица Св. Кирил и Методиј, бр. 52-б, 1000 Скопје
Време: 10:00 часот
Датум: 15.08.2017 (вторник)

Категории

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива