Повик за набавка на услуга: ангажирање на обучувач за еднодневна обука на тема „Мониторинг и евалуација на политики“

Фондација за менаџмент и индустриско истражување во рамки на проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20 (YESNetwork+)“, објавува повик за набавка на услуга: ангажирање на обучувач за еднодневна обука на тема „Мониторинг и евалуација на политики”.

Повеќе детали во документот во прилог!

Краен рок за доставување на понудите е петок 30.03.2018 година до 12:00 часот. Понудите се доставуваат по електронски пат на gabriela@mir.org.mk .

Проектот е финансиран од Европската Унија во рамки на ИПА програмата за поддршка на граѓанско општество и медиуми 2015 година.


 
 

Категории

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива